На Житомирщині ліквідували банду рекетирів - СБУ

На Житомирщині ліквідували банду рекетирів - СБУ
У Житомирській області затримали рекетирів

Затримані погрожували місцевим бізнесменам розправою над сім'ями, якщо ті не сплатять "данину".

В Житомирській області правоохоронці знешкодили злочинне угруповання, яке займалося здирництвом грошей з представників малого бізнесу.

Про це у вівторок, 3 липня, повідомляє прес-служба СБУ.

"Зловмисники, застосовуючи фізичний та психологічний тиск, примушували окремих власників місцевих м'ясопереробних підприємств платити їм "данину". У разі несплати рекетири погрожували розправою над сім'ями постраждалих", - повідомили в СБУ.
Відзначається, що до складу банди входили троє жителів одного з районних центрів області.

В СБУ повідомили, що за допомогою спецпідрозділу Корд затримали підозрюваних під час отримання частини чергового "траншу" в розмірі $1 тис.



Відкрито кримінальне провадження за статтею про вимагання. Вирішується питання про оголошення затриманим про підозру й обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в червні СБУ заявляла про ліквідацію банди рекетирів у Хмельницькому. Зловмисники "вибивали" неіснуючі борги за допомогою фізичного насильства і погроз.
Як повідомлялося, раніше в Івано-Франківській області викрили банду рекетирів.Зловмисники створювали штучні конфліктні ситуації, після яких вимагали від потерпілих гроші за "вирішення" інциденту.

Related

Гаряча новина 1387769389284948934

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item