Сестра Сенцова закликала бойкотувати деякі українські ЗМІ

Сестра Сенцова закликала бойкотувати деякі українські ЗМІ
Наталя Каплан
Наталя Каплан, яка є двоюрідною сестрою Олега Сенцова, закликала українців бойкотувати телеканали 112, NewsOne та Інтер, а також інтернет-видання Страна.ua.
Про це вона заявила в інтерв'ю Громадське.
Зокрема, 112 канал Наталя Каплан закликала бойкотувати за те, що її вивели в прямий ефір разом із власником телеканалу NewsOne Євгеном Мураєва, який раніше заявив, що "частина населення сприймає Сенцова як терориста".
"Мене вивели в прямий ефір із Мураєвим... Він почав мені розповідати, що треба вести себе тихо, й тоді Олег вийде швидше. Це по-перше марення, а по-друге це частина інформаційної війни... Насправді питання до даному ЗМІ були вже давно та я вирішила, що більше я не готова з ними спілкуватися", - заявила Каплан.
До телеканалу Інтер у Каплан виникли претензії через трансляцію Чемпіонату світу з футболу в Росії.
"До Інтера були питання. Вони просять відповісти, як там Олег Сенцов, але при цьому показують спокійно футбольні матчі. Й відмовилися під час футбольних матчів хоча б запустити ролики з Сенцовим, що могло б хоч якось пом'якшити ситуацію", - заявила Каплан.
Також вона зазначила, що видання Страна.ua "оприлюднило коментар хворої людини як факт", мабуть маючи на увазі публічну заяву "волонтера" Івана Сірка, який натякнув, що в 2014 році віз Сенцову вибухівку. Пізніше Сірко відмовився від своїх слів.
Раніше повідомлялося, що мати українського режисера Олега Сенцова звернулася до президента Росії Володимира Путіна з проханням помилувати сина.
Олег Сенцов був затриманий російськими силовиками в Криму 11 травня 2014 року. Його звинувачували в нібито підготовці терактів на півострові під час окупації Росією. Пізніше Сенцова звинуватили в зберіганні зброї і вибухівки.
14 травня режисер почав голодування. Він вимагає звільнити всіх утримуваних Росією українських політв'язнів (близько 70 осіб). Український режисер відмовляється припиняти голодування і писати прохання про помилування.

Related

Суспільство 752872196039409392

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item