У Великобританії померла отруєна Новачком жінка, поліція відкрила справу про вбивство

У Великобританії померла отруєна Новачком жінка, поліція відкрила справу про вбивство
Померла в результаті отруєння 44-річна Дон Стерджесс
У Великобританії поліція почала розслідування в рамках відкритої справи про вбивство 44-річної Дон Стерджесс, яка померла в госпіталі ввечері в неділю, 8 липня, внаслідок отруєння нервово-паралітичною речовиною Новачок.
Родичів померлої поінформували про те, що її тіло підлягає розтину, передає BBC.
Британський прем'єр-міністр Тереза ​​Мей повідомила, що вона була "приголомшена і шокована" смертю, яка сталася після отруєння Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Нагадаємо, що 30 червня з будинку в Еймсбері госпіталізували пару - 45-річного Чарлі Роулі і 44-річну Дон Стерджесс. Спочатку медики вважали, що вони постраждали від передозування героїном або кокаїном. Лише 4 липня британська влада публічно оголосила, що пара піддалася впливу невідомої речовини.
Аналізи у військовій лабораторії Портон-Даун показали, що чоловік і жінка були отруєнінервово-паралітичною речовиною групи Новачок.
Британська поліція повідомила, що постраждала пара піддалася впливу нервово-паралітичної речовини в результаті контакту із зараженим предметом. Правоохоронці готуються до тривалого розслідування цієї справи. Пріоритетною метою поліція ставить визначення джерела отруєння.
"У цьому складному розслідуванні, що швидко розвивається, задіяно близько 100 детективів з контртерористичної мережі, які цілодобово працюють разом з колегами з поліції Уілтшира", - повідомили в британській поліції.
Еймсбері знаходиться в 15 кілометрах від Солсбері, де 4 березня колишній російський агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні нервово-паралітичною речовиною.

Related

Події у світі 9210189525120974010

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item