Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами

Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами
Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами

Українських бійців, які стоять поблизу селища Водяне на Донеччині, російські найманці обстріляли протитанковими керованими ракетами.
Про це повідомляє прес-центр ООС.
"Противник 17 разів вдався до вогню по наших позиціях. Ворог на Луганському напрямку здійснив провокацію у районі населеного пункту Кримське, відкривши вогонь з озброєння БМП та заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 міліметри. На Маріупольському напрямку з підствольних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні захисники Водяного. Противник застосував протитанкові керовані ракети.
На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Минулої доби противник також проявив себе на Світлодарському напрямку. Там наші позиції обстрілювали із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Новозванівка", - йдеться у повідомленні.
Попри оголошене перемир'я, бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів упродовж доби. Також гатили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, що на Луганському напрямку

Related

Події в Україні 4137863396916331567

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item