Чоловік зарубав знайомого та напав на жінку

Чоловік зарубав знайомого та напав на жінку

13 липня ввечері в Чернігові п'яний місцевий житель зарубав сокирою свого приятеля і поранив знайому жінку.
"Раніше не судимий місцевий житель, у вечірній час, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в одній з квартир по проспекту Миру завдав потерпілому численні удари сокирою в область шиї і голови, від яких останній помер на місці", - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.
Після розправи над чоловіком, зловмисник вирішив напасти на жінку, яка на той момент перебувала в квартирі. Вона отримала численні удари сокирою в область голови, але не загинула.
Жінці своєчасно надана медична допомога.
Зловмисника затримали, йому пред'явили підозру в навмисному вбивстві, а також у закінченому замаху на умисне вбивство.
"В даний час готується клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває", - запевнили в прокуратурі.
Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення терміном до 15 років. Мотиви та обставини злочину, а також те, як саме люди виявилися в квартирі, в повідомленні не уточнили.
Ввечері 27 червня в селі Давидівка біля Сімферополя зарізали сім'ю кримських татар. Вбили мати і 8-річного сина. Жінка померла на місці, дитини відвезли в лікарню, але не змогли врятувати. Ще двоє дітей залишились без матері.

Related

Гаряча новина 5550226166860422614

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item