Отруєний Новачком чоловік дав перші свідчення поліції

Отруєний Новачком чоловік дав перші свідчення поліції
Слідчі поспілкувалися з Чарлі Роулі
Британській поліції вдалося поговорити з 45-річним Чарлі Роулі, який отруївся нервово-паралітичною речовиною Новачок.
Як повідомляє ВВС Україна, слідчі коротко поговорили з Роулі і будуть продовжувати спілкуватися з ним на предмет того, як він і його супутниця Дон Стерджесс могли контактувати з Новачком.
"Будь-який контакт поліції з Чарлі буде проводитися при тісній співпраці з персоналом лікарні і його лікарями", - повідомила поліція.
Завідуюча сестринським доглядом в районній лікарні Солсбері, де знаходиться Роулі, Лорна Уілкінсон розповіла, що стан пацієнта як і раніше важкий, але стабільний.
30 червня з будинку в Еймсбері госпіталізували пару - 45-річного Чарлі Роулі і 44-річну Дон Стерджес. Пізніше стало відомо, що жінка померла в лікарні. Чоловік же прийшов до тями після "невеликого, але вагомого поліпшення".
Британська влада публічно оголосила, що пара піддалася впливу речовини Новачок.
Еймсбері знаходиться в 15 кілометрах від Солсбері, де 4 березня колишній російський агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні нервово-паралітичною речовиною.
У Лондоні заявили, що робочою лінією, того що сталося, вважається нецілеспрямований замах. Швидше за все, пара британців постраждала від залишків речовини Новачок, яким були отруєні колишній офіцер ГРУ і його дочка.

Related

Події у світі 3590580051693823311

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item