Не втримав язик за зубами: поліція випадково дізналась про жорстоке вбивство

Не втримав язик за зубами: поліція випадково дізналась про жорстоке вбивство

Протягом п'яти діб поліцейські Козятина випадково дізналися про скоєне раніше вбивство.
Розкриття злочину стало можливим завдяки "балакучості" одного з підозрюваних. Чоловік не втримав язик за зубами та поділився подробицями зі знайомими, а ті "проінформували" вінницьких правоохоронців, пише naparise.
Початок цієї історії можна назвати банальним. Компанія з трьох чоловіків розпивала спиртне. Між знайомими почалася сварка, а потім бійка. Далі двоє побили третього. Жорстко до втрати свідомості. Але компаньйони вирішили, що 26-річний приятель помер, тому вирішили приховати тіло, аби про це ніхто не дізнався.
Один з учасників застілля зателефонував тверезому товаришу та попросив допомоги. Той приїхав на власній автівці "ВАЗ 2105", куди і завантажили тіло. Чоловіки вивезли труп у ліс і закопали.
Достеменно невідомо, чи на той час людина загинула, чи була у комі. Деталі визначить експертиза. За задумом співучасників, про це ніхто не мав дізнатися. Але один чоловік таки не втримався.
Як тільки стало відомо до нього завітали на роботу. Чоловік в усьому зізнався. За кілька днів слідчі мали повну картину того, що відбулося, затримали трьох учасників події – чоловіків 39, 33 і 26 років. Знайшли труп і зібрали матеріали кримінального провадження.
Щодо подальшої долі затриманих, то вона може скластися по-різному. Санкції статті передбачають і довічне ув'язнення. Принаймні, для тих, хто безпосередньо вбивав. А оцінку діям водія-спільника нададуть в ході досудового розслідування.
14 липня в одній з лікарень Туреччини помер 57-річний Андрій Сова, український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі. 7 липня його побив турист з Росії на курорті в Анталії.

Related

Гаряча новина 1336635332403521294

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item