У ФРН відповіли Трампу на слова про залежність Берліна від Москви

У ФРН відповіли Трампу на слова про залежність Берліна від Москви
Міністр оборони ФРН відповіла президенту США на "заручницю Росії"

Діалог необхідно підтримувати як із союзниками, так і противниками, заявила міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн.

У Німеччині є багато питань до Росії і Берлін вважає за необхідне підтримувати діалог з цією країною. Про це заявила в середу, 11 липня, міністр оборони ФРН Урсула фон дер Ляєн у відповідь на слова президента США Дональда Трампа про те, що Німеччина є заручницею РФ, повідомляє ТАСС.

"Не знаю, що він (Трамп) під цим має на увазі. Сподіваюся, що президент (США) пошле чіткий сигнал про наш намір єдності з цього саміту на зустрічі з Путіним. Добре, що вони говорять", - зазначила вона.

На її думку, діалог необхідно підтримувати як із союзниками, так і противниками.
"Якщо подивитися на нашого канцлера, то протягом 13 років вона на регулярній основі спілкується з російським президентом. У нас багато питань до Росії. Але діалог необхідно підтримувати як із союзниками, так і противниками", - підкреслила фон дер Ляєн.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп виступив з різкою критикою країн НАТО, які схвалили будівництво газопроводу Північний потік - 2. Виступаючи перед журналістами до робочого сніданку з генсеком НАТО в Брюсселі, він особливо різко критикував Німеччину, назвавши її заручницею Росії і звернувши увагу на угоду з будівництва Північного потоку - 2.

Перед цим повідомлялося, що газопровід Північний потік - 2 почнуть будувати без вердикту Данії, яка заблокувала його узгодження.

Related

Події у світі 3718343876970443318

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item