З'явилася нова версія вбивства українця в Туреччині

З'явилася нова версія вбивства українця в Туреччині

Українець Андрій Сова та росіянин Андрій Похвальний посварилися ще до початку футбольного матчу. Тоді словесна перепалка переросла бійку. Присутні намагалися надати допомогу Сові, були впевнені, що травма після падіння несерйозна. 
Про це заявила очевидиця сутички Юлія Захарова, передає "Обозреватель".
"Футбольний матч ще не почався. По телевізору показували, як команди готуються до гри, суддя підкидає монетку. Той росіянин сидів за столом, там були начебто ще жінки, діти. Він був не п'яний, може, трохи випив. А українець був добре напідпитку, не дуже твердо тримався на ногах, ходив між столиками", - стверджує Захарова.
За її словами, Андрій Сова підійшов до столика росіянина. Зав'язалася словесна перепалка.
"Росіянин встав і ніби ляснув його по обличчю. Українець впав на спину і втратив свідомість. Сам росіянин був у шоці від того, що сталося. Люди почали надавати українцеві допомогу. Ми побігли за водою та серветками, думали, стануть у нагоді. Росіянин намагався піти, але співробітники готелю затримали його, взяли за руки, відвели до кімнати адміністратора. Викликали "швидку", лікарі забрали українця, але вже тоді говорили, що у нього все погано. Дружину його знайшли вже за кілька годин", - каже Захарова.
Її свідчення також є в матеріалах справи Андрія Похвального.
Росіянину Андрію Похвальному, який штовхнув українця, загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. На час слідства турецькі правоохоронці взяли його під варту.

Related

Гаряча новина 7085855705495261489

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item