Отруєння в Еймсбері: британець розповів, як отрута опинилася в подруги

Отруєння в Еймсбері: британець розповів, як отрута опинилася в подруги
Чарлі Роулі подарував флакон з Новичком Дон Стерджесс

Чарлі Роулі знайшов флакон з Новичком на вулиці і не підозрював, що він може нести якусь загрозу. Британець згадав, що флакон тріснув в його руках.

Потерпілий від отруєння в британському Еймсбері 45-річний Чарлі Роулі шкодує про подарунок у вигляді духів, який зробив своїй подрузі, 44-річній Дон Стерджесс, яка померла пізніше від отруєння. Про це він розповів в інтерв'ю газеті The Sun.

За його словами, він знайшов флакон із парфумами, в якому знаходилася отруйна речовина Новичок, на вулиці і не підозрював, що він може нести якусь загрозу. Британець згадав, що флакон тріснув в його руках.

"Я пам'ятаю, що знайшов косметичний флакон, я підібрав і подарував Дон. Мені дуже сумно від того, що з нею це сталося, це жахливо і шокуюче. Я все ще проходив лікування, коли мені повідомили, що вона померла. Не думаю, що колись зможу це пережити", - заявив Роулі.

Він також висловив співчуття родині Дон Стерджесс.

Нагадаємо, Чарлі Роулі і Дон Стерджесс знайшли без свідомості в кінці червня в місті Еймсбері, що знаходиться за 10 км від Солсбері, в якому були отруєні екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Роулі і Стерджесс госпіталізували в критичному стані.

8 липня жінка померла, Роулі виписали з лікарні 23 липня.

У Скотленд-Ярді вважають, що отруєння в Солсбері і в Еймсбері пов'язані: спочатку речовина була нанесена на ручку будинку Скрипалів, після чого була викинута в контейнер, який згодом підібрали Роулі і Стерджесс.

Related

Події у світі 8188420082576628372

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item