У Києві відбулися сутички Нацкорпусу з поліцією

У Києві відбулися сутички Нацкорпусу з поліцією
Біля будмайданчика відбулися зіткнення

Зіткнення сталися на місці новозабудови на Осокорках у Києві. Поліція затримала двох осіб.

У Києві на території екопарку Осокорки в результаті зіткнень біля будмайданчика поліція затримала двох осіб. Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на прес-секретаря Дарницького райуправління поліції Інну Гамалій.

За її інформацією, поліція опівдні отримала виклик, що невідомі зламали паркан навколо забудови.

Двох осіб затримали і доставили у відділення поліції. На даний момент розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Їхнім діям буде дана правова оцінка.

Прес-секретар стверджує, що до протестувальників не застосовувалися поліцейські балончики.

Національні дружини також повідомили у Facebook про те, що під час акції поліція "дуже побила активістів Національного корпусу".

"Відразу після початку протесту на місце прибула поліція, вона відразу почала проявляти вороже ставлення до протестувальників. Незважаючи на те, що поряд були діти і жінки, поліцейські застосували сльозогінний газ. Також не поскупилися патрульні і на побої, у результаті були затримані кілька людей, а важкі травми отримали п'ятеро учасників протесту", - наголошується в повідомленні.

УВАГА! На відео наявна ненормативна лексика!

Раніше представники Національного корпусу і Національних дружин, які перед будівлею Київради брали участь в акції за створення Музею історії Києва на Поштовій площі, виламали двері в сесійний зал міськради і заблокували вихід.

Також раніше в Києві на Осокорках сталася масова бійка на будмайданчику на вулиці Єлизавети Чавдар, у результаті якої постраждали 17 осіб.

Related

Гаряча новина 8215928624091447688

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item