Золотий туалет та ліжко королівських розмірів: показали літак Путіна

Золотий туалет та ліжко королівських розмірів: показали літак Путіна

Російський президент Володимир Путін має в особистому користуванні чотири приватні літаки, серед них авіалайнер Іл-96 за 380 млн фунтів (13,5 млрд грн).
Літак обладнаний спеціальною системою, яка робить його не таким помітним для радарів, і покращеним зв'язком. Про це пише видання The Daily Mail.
Крім того, президентський авіалайнер має розширений фюзеляж і збільшену довжину. Екстер'єр літака такиє самий, як і базова модель, однак у середині його прикрашено гобеленами та золотим оздобленням.
Також всередині авіалайнера можна побачити золотий туалет, ліжко королівських розмірів, спортивну залу, розкішну ванну, просторий офіс і велику кількість різних прикрас – до прикладу, у конференц-залі стіл має золоте покриття, а оточують його кремові шкіряні сидіння. Сконструювали президентський Іл-96 у Воронежі.








Для прикладу, літак лідера США Дональда Трампа на $500 млн дорожчий за путінський. Однак, при цьому авіасудно Трампа менш розкішне. Американський президент літає на модифікованому Boeing 747-200B, який має назву Air Force One. Він, зокрема, володіє просторою кабіною у 372 кв м, ванною, спальнею, спортзалом і офісом, а найголовніше місце тут – це, так звана, ситуаційна кімната.
Літак Путіна також дещо повільніший за судно Трампа, його швидкість 900 км/год., проти 1 тис. км/год. Путінський літак також поступається довжиною, 65 м проти 70.
Новий вантажний літак компанії Airbus Beluga XL, створений за формою кита-білухи, вперше здійнявся у небо. Він здійснить експериментальний політ до Тулузи після майже 10 місяців тестувань.

Related

Суспільство 1343318705880772327

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item