Жінка тримала двох дітей на ланцюгах

Жінка тримала двох дітей на ланцюгах

У одному з сіл Городенківського району на Івано-Франківщині 32-річна жінка тримала на ланцюгах 12-річну доньку та сина, 11 років. Дітям вдалося звільнитися та втекти. Їх знайшли правоохоронці у занедбаному будинку в райцентрі. 
Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.
"Із заявою до поліції звернулась 67-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про зникнення з дому її двох онуків. Встановлено, що 32-річна матір часто конфліктувала з дітьми та позбавляла волі. Приковувала їх металевим ланцюгом до батареї в спальні та крану у ванній кімнаті житлового будинку. При цьому матір тривалий час завдавала дітям фізичних страждань. Під час останнього такого конфлікту жінка припнула дітей, а сама пішла з дому. Хлопчик зміг зняти окови та допоміг сестрі. Діти зібрали речі та втекли із дому. Ніч провели у дерев'яній веранді закинутого будинку", - повідомили правоохоронці.





Поліція з'ясовує причини та мотиви такої поведінки матері по відношенню до рідних дітей. Відкрили кримінальне провадження. Жінці загрожує умовний термін або 5 років за ґратами. Діти зараз перебувають у бабусі.
В селі Травневе на Луганщині поліція звільнила 10-річного Данила, якого за шию металевим ланцюгом прикував та побив 48-річний вітчим.

Related

Гаряча новина 185864282496760807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item