Позашляховик з нардепами збив євробляхаря

Позашляховик з нардепами збив євробляхаря

Позашляховик народного депутата Павла Пинзеника наїхав на одного з учасників акції власників машин з європейською реєстрацією.
Протестувальники блокували проїзд біля Верховної Ради. Інформацію кореспонденту "Української правди" підтвердив сам Пинзеник.
За кермом під час наїзду на учасника акції був водій нардепа. Народні депутати від "Народного фронту" Павло Пинзеник, Олена Масоріна і Олег Кришин були на задньому сидінні позашляховика.




Пинзеник після аварії вийшов із задніх дверей машини. Він сам розповів, що за кермом був його помічник.
ДТП сталося на вулиці Шовковичній. Машину оточили спецпризначенці, які не дали учасникам акції дістатись до пасажира і водія.
Постраждалого шпиталізували. Нардепа Пинзеника вивели з авто і провели в бік вулиці Інститутської "коридором ганьби".
Разом з ним були нардепи Олена Масоріна і Олег Кришин, які також вийшли з машини. Їх завели у найближчий під'їзд на куті Шовковичної і Інститутської.
Активісти заявили, що було травмовано двох осіб - на двох пішохідних переходах. Іншого травмованого також забрали в лікарню - про його стан поки що нічого не відомо.
Виходи з Верховної Ради заблокували учасники мітингу власників авто на єврономерах. Протестувальники заблокували усі наземні виходи з території Ради на площу Конституції та вулицю Грушевського. Люди не випускають депутатів, журналістів та працівників Ради. Скандують "Ганьба" і "На роботу".

Related

Гаряча новина 8268267557104383330

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item