У Мексиці розбився пасажирський літак

За даними ЗМІ, на борту літака знаходилися не менше 80 людей
Пасажирський літак мексиканської авіакомпанії Aeromexico зазнав аварії в штаті Дуранго (Мексика), пише Reuters.
В авіакомпанії підтвердили інформацію, але поки не повідомляють деталі.
"Aeromexico обізнана про інцидент в Дуранго і працює, щоб перевірити інформацію і отримати деталі", - йдеться в повідомленні в Twitter.

We are aware of an accident in Durango and we're working to gather details and verify the information. Follow our official communication channels for more updates.

За даними ВВС, на борту літака знаходилися не менше 80 людей.
Міністр транспорту Мексики Херардо Руїс Еспарса у своєму Twitter підтвердив, що літак авіакомпанії Aaeromexico впав при зльоті. За його словами, на борту знаходилися 101 людина, а саме 97 пасажирів і чотири члени екіпажу.
Губернатор штат Хосе Росас Аіспуро написав у своєму Twitter, що офіційних даних про смертельні випадки і травмованих поки немає. Він заявив журналістам, що літак впав відразу після відриву від злітної смуги.




Breaking: National airline carrier of — confirm they are aware of an accident in and say they’re working to gather details and verify the information. https://twitter.com/aeromexico/status/1024402730964709377 
Mexico Plane Crash: The flight involved is being reported as , due to operate a flight between Durango and Mexico City.

• Aircraft was an Embraer E190 aircraft — which is a short range airliner, 11 Business Class seats and 88 Economy Class Seats

[enelaire] pic.twitter.com/fvwe7j6igc



Посмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в Твиттере
Оновлення:
У результаті аварії пасажирського літака авіакомпанії Aeromexico в мексиканському штаті Дуранго ніхто не загинув, повідомив в Twitter губернатор регіону Хосе Росас Аіспуро.
"Підтверджується, що не було загиблих в інциденті з рейсом AM2431. На даний момент там знаходиться частина кабінету (штату) на чолі з координатором Росаріо Кастро, щоб надати допомогу пораненим і співпрацювати з владою аеропорту", - написав він у Twitter.
Se confirma que no hubo fallecidos en el accidente del vuelo . En estos momentos se encuentra parte del Gabinete, encabezado por la Coordinadora @RosarioCastroL, para atender a los lesionados y cooperar con las autoridades del aeropuerto en la atención de éste suceso.
Посмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в Твиттере
News from the accident happened during a thunderstorm, the airplane overruns and leave the airport crashed one mile away. Onboard 97 pax and 4 crew members.
За даними Міністерства охорони здоров'я штату, в результаті аварії літака поранення отримали 18 осіб, вони госпіталізовані.
"У госпіталь Дуранго доставлені 18 постраждалих в результаті аварії літака поруч з міжнародним аеропортом імені Гуадалупе Вікторії", - йдеться в повідомленні в Twitter.
Як передає ВВС, за словами очевидців, більшість пасажирів покинула салон літака самостійно.
During a press conference Durango State Governor Jose Aispuro said the plane had tried to abort take-off due to bad weather but did so too late, and crashed into flames at the end of the runway.

Нагадаємо, літак авіакомпанії Aeromexico зазнав аварії невдовзі після вильоту з аеропорту міста Дуранго. На борту Embraer 190 знаходилися 101 людина: 97 пасажирів і чотири члени екіпажу.

Related

Події у світі 4905539302386383378

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item