Гнап назвав три причини, які спонукали піти в політику

Гнап назвав три причини, які спонукали піти в політику

Рішення журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа іти в політику було продиктоване погіршенням ситуації з корупцією та розчаруванням нинішньою владою.
Про це він розповів в інтерв'ю.
"Почалася корупційна контрреволюція. Це був один із факторів.
Інший - те, що багато людей із мого кола спілкування пишуть у Facebook, як непогано влаштувалися на новому місці. Наприклад, у Польщі чи Канаді, Словаччині. Чи планують своїх дітей віддати на навчання до східноєвропейських країн.
Третє: друзі, знайомі, родичі запитують: "За кого голосувати?" Вони - в розпачі. Бо майже всі діючі політики їх розчарували. Ми - на зламі. Мені здається, кожен український чоловік має бути трохи націоналістом. Тоді як не згадати принцип націоналістів: "Хто, якщо не ти? Коли, якщо не зараз?" - зазначив Гнап.
Він наголосив, що нинішній президент Петро Порошенко представляє стару генерацію політиків, які вважають, що нічого поганого немає в особистому збагаченні завдяки владі.
"Так думає Порошенко, так вважають його друзі, політичні партнери, союзники. Вони вирішили, що недостатньо отримують за свою звитяжну і тяжку працю на високих державних посадах. А відтак потрібна якась компенсація, якісь роялті. Вони вважають, що не крадуть, а так заробляють. Хоча за фактом - це розкрадання державного майна і коштів", - підкреслив Гнап.
Раніше журналіст-розслідувач Дмитро Гнап оголосив, що більше не займатиметься журналістикою та йде у політику.

Related

Політика 66087033213618362

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item