Убивство поліцейського в Києві: прокуратура оголосила про підозру затриманому

Убивство поліцейського в Києві: прокуратура оголосила про підозру затриманому
Підозрюваний убив поліцейського через ланцюжок і мобільний телефон, кажуть в прокуратурі
Прокуратура Києва оголосила підозру 48-річному жителю Києво-Святошинського району Київської області за фактом умисного вбивства поліцейського Дмитра Глушака.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Facebook.
"Встановлено, що в кінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу інтернет знайшов оголошення потерпілого про продаж золотого ланцюжка і домовився про зустріч", - повідомили в прокуратурі.
Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, затриманий двічі вистрілив в Глушака і пограбував його, забравши ланцюжок і мобільний телефон.
"Зібрані в ході досудового слідства докази обгрунтовано підтверджують причетність затриманого до злочину, а також свідчать про ретельну підготовку до його скоєння", - уточнили в прокуратурі.
Затриманому оголосили підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині з корисливих мотивів) і ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством) КК України.
Нагадаємо, 5 липня в Шевченківському районі Києва в припаркованому автомобілі Hyundaiвиявили застреленим співробітника Нацполіції . Знаряддям вбивства, за даними поліції, був пістолет ТТ.
Пізніше з'ясувалося, що загиблий - співробітник кримінальної поліції Дмитро Глушак 1977 року народження. Підозрюваного затримали 6 липня.

Related

Суспільство 3523999508514874185

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item