Трамп заявив, що обмовився у Гельсінкі про втручання Росії у вибори

Трамп заявив, що обмовився у Гельсінкі про втручання Росії у вибори
Дональд Трамп погодився з висновками розвідки США
Президент США Дональд Трамп роз'яснив свою заяву, зроблену в Гельсінкі, щодо втручання Росії в президентські вибори США в 2016 році.

На спільній з президентом РФ Володимиром Путіним на прес-конференції у Гельсінкі Дональд Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів в США в 2016 році, щоб допомогти йому здобути перемогу

Після повернення в Білий дім Трамп заявив, що він мав на увазі, що він не розуміє, чому Росія "не" є відповідальною, передає AP.

Трамп наголосив, що згоден з висновками американських спецслужб щодо того, що Росія втручалася у вибори, але категорично відкинув звинувачення в змові між його штабом і Москвою.

Після виборів президента США восени 2016 року Центральне розвідувальне управління США дійшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку Дональда Трампа, а не на дискредитацію самого процесу демократичних голосувань. 
Пізніше національна розвідка США виклала в публічний доступ незасекречену версію доповіді про "втручання Росії у вибори". Документ має і секретну версію, яку раніше представили Бараку Обамі і Дональду Трампу.
Згідно з документом, президент Росії Володимир Путін наказав провести хакерські атаки з метою вплинути на вибори в США. 

Related

Події у світі 6443691664534492993

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item