В Одесі зі зброєю намагалися захопити підприємство

В Одесі зі зброєю намагалися захопити підприємство
Затримані нападники

Чоловіків привезли для захоплення підприємства з Києва та Рівного. Один із них нібито виявився громадянином РФ, повідомляють місцеві ЗМІ.

В Одесі невідомі озброєні люди захопили приватне підприємство Бетон-Одеса. Про це повідомив керівник поліції Одеської області Дмитро Головін на своїй сторінці у Facebook у суботу, 28 липня.

За його словами, 20 чоловіків у камуфляжній формі увірвалися на підприємство і захопили його. На даний момент на місці інциденту працюють правоохоронці.

"У Хмельницький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Боровського, 31 двадцять невідомих чоловіків у камуфляжній формі із предметами, схожими на зброю, захопили підприємство ПП Бетон-Одеса. На місці працюють бійці спецпідрозділу і Хмельницького ОП", - повідомив Головін.









Пізніше стало відомо, що поліція затримала 21 людину. Як повідомляє Думська з посиланням на поліцію, чоловіків привезли з Києва та Рівного. Один із них нібито виявився громадянином РФ.

"Замовив рейдерське захоплення якийсь народний депутат. Крім зброї, у затриманих вилучили наркотики", - пише видання.

Раніше поліцейські затримали 50 осіб, які намагалися захопити сільськогосподарське підприємство в Черкаській області. У затриманих вилучили зброю.

А в Києві невідомі в масках намагалися захопити торговий центр Магеллан.

Related

Події в Україні 8042762883120538894

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item