У США провели випробування гіперзвукової ракети

У США провели випробування гіперзвукової ракети
Ракету випробували на тестовому стенді

Ракета виступить в ролі носія для обладнання, що дозволяє проводити дослідження - зокрема, в сфері мікрогравітації.

У США провели перші вогневі (з запуском двигуна на тестовому стенді) випробування гіперзвукової ракети GOLauncher1. Про це в середу, 4 червня, повідомляє Эспресо.
Випробування провела американська компанія Generation Orbit Launch Services в Джексонвіллі (штат Флорида), на території космічного майданчика Cecil Spaceport.Зазначається, що подібні випробування є важливим етапом на шляху до повноцінної експлуатації ракети.

Також Generation Orbit Launch Services представила фото, що демонструють хід випробувань. Ракета-носій GOLauncher1 повинна дати нові можливості для проведення суборбітальних досліджень.

Припускають, що ракета виступить в ролі носія для обладнання, що дозволяє проводити дослідження - зокрема, в сфері мікрогравітації.

США поки не мають гіперзвукової ракети з такими можливостями. Запускати ж ракету-носій планують з борта літака Gulfstream III.

Раніше повідомлялося, що США відмовляються від одноразових ракет. Так, на Пентагон накладають вимоги щодо використання багаторазових ракет для виведення військових космічних апаратів.

Декількома днями раніше японська приватна ракета впала після запуску.

Related

Технології 6321998148923571818

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item