СБУ зупинила незаконну торгівлю зброєю з зони бойових дій

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону сил ООС викрили і блокували діяльність групи осіб, які торгували зброєю.
Оперативники встановили, що до складу групи входило троє жителів Києва та області.
"Зловмисники налагодили канал протиправного переміщення вибухових речовин, зброї та боєприпасів з району проведення антитерористичної операції, а також подальший збут в інших регіонах України", - йдеться в повідомленні СБУ.
В рамках відкритого кримінального провадження співробітники СБу задокументували ряд фактів продажу членами групи засобів ураження на загальну суму понад 100 тисяч гривень та вилучили гранатомети РПГ-22, карабін СКС, гранати РГД-5 і Ф-1, патрони до автомата Калашникова.
"Кримінальне провадження здійснюється за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру у вчиненні злочину. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії", - інформують в СБУ.

Автор: Facebook
СБУ зупинила незаконну торгівлю зброєю з зони бойових дій
У злочинців вилучили зброю та набої

Автор: Facebook
У злочинців вилучили зброю та набої
У злочинців вилучили зброю та набої
У Запоріжжі під час обшуку у будинку по вулиці Менделєєва поліція викрила підпільну зброярню. Правоохоронці вилучили кілька гвинтівок та спеціальне обладнання для виготовлення і ремонту зброї, повідомляють у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Related

Події в Україні 7525071813165366883

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item