"Росія - не наш союзник". У Конгресі оцінили підсумки переговорів Трампа і Путіна

"Росія - не наш союзник". У Конгресі оцінили підсумки переговорів Трампа і Путіна
У Конгресі розкритикували зустріч Трампа з Путіним
Спікер Палати представників Конгресу США Пол Раян прокоментував неоднозначні підсумки переговорів між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним.
За його словами, Трамп "повинен взяти до уваги, що Росія не є нашим союзником", передає CNN.
"Немає ніякого морального паритету між Сполученими Штатами і Росією, яка залишається ворожою щодо наших основних цінностей і ідеалів", - сказав Раян.
Представник Конгресу розкритикував очевидне визнання Трампом того, що Росія нібито не втручалася в президентські вибори 2016 року.
"Немає ніяких сумнівів, що Росія втручалася в наші вибори і продовжує свої спроби підірвати демократію тут і в усьому світі. Це висновки не тільки американських спецслужб, але і розвідувального комітету Палати представників", - сказав він
Раян наголосив, що завдання Вашингтона - притягнути Росію до відповідальності і покласти край її "мерзенним нападкам на демократію".
Нагадаємо, що 16 липня в Гельсінкі за закритими дверима відбулася офіційна зустріч президентів США і Росії - Дональда Трампа і Володимира Путіна. На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес в поліпшенні двосторонніх відносин.

Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів в США в 2016 році, щоб допомогти йому перемогти. За його словами, Путін був "дуже переконливим" в своєму запереченні втручання в американські вибори.

Related

Події у світі 5594886044056295141

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item