У Херсоні жінка намагалася продати сина

У Херсоні жінка намагалася продати сина
Жінка продавала тримісячне немовля

На виручені гроші затримана планувала купити будинок. Власну дитину вона оцінила у 210 тисяч.

Мешканка Скадовського району мала намір продати свого тримісячного сина за 210 тисяч гривень. Її затримали в Херсоні під час отримання грошей за дитину. Про це в середу, 4 липня, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, дізналися, що 26-річна жінка планує продати свого сина. До пошуку потенційного покупця вона залучила своїх знайомих, які допомогли їй знайти потрібного клієнта в Херсоні.
На зустрічі зловмисниця передала дитину разом з документами і речами.

"Вона написала розписку, що відмовляється від сина й у подальшому не буде пред'являти на нього ніяких прав. Затримали жінку під час отримання нею коштів за дитину в сумі 210 тисяч гривень", - розповіли в поліції.

За інформацією правоохоронців, затримана - раніше судима, вела асоціальний спосіб життя.

"Жінка пояснила, що хотіла продати сина, щоб на виручені кошти придбати будинок. Також вона пояснила, що не хоче виховувати сина, а в подальшому, за її словами, зможе народити ще, якщо захоче", - зазначили в поліції.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею про торгівлю людьми. Жінка затримана. Найближчим часом їй повідомлять про підозру у вчиненні особливо тяжкого кримінального злочину і оберуть запобіжний захід.

Затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі.



Нагадаємо, у Запоріжжі жінка намагалася продати сина в трудове рабство. Дорослого сина-інваліда вона намагалася продати за 50 тисяч гривень.

Незадовго до цього в Черкасах жінка намагалася продати свою новонароджену дитину.

Related

Суспільство 6948156646162795699

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item