Показали відео з аварійною посадкою літака скандальної авіакомпанії Bravo Airways

Показали відео з аварійною посадкою літака скандальної авіакомпанії Bravo Airways

Показали відео літака скандальної української авіакомпанії Bravo Airways, після того як він здійснив аварійну посадку в аеропорту "Київ" (Жуляни).
Відповідний ролик опублікував в Facebook перший заступник голови постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Олесь Маляревич.
Він розповів, що літав на такому самому літаку 26 червня разом зі сім'єю з Туреччини, тоді також не обійшлося без інцидентів.
"У нас був літак, якому 35 років! Туроператор Join up повинен був перевезти нас літаком компанії Sky up, потім змінив на Bravo, потім рейс перенесли на 13 годин і на табло в аеропорту було написано Maersk Air (датська бюджетна авіакомпанія, яка не існує з 2005 року). А по факту прилетів 35-річний літак авіакомпанії ANDA. Це якась афера, а не якісне перевезення пасажирів", - зауважив Маляревич.
Він наголосив, що держава має навести лад в сфері чартерних авіаперевезень. А також склав власний рейтинг неякісних перевізників та туроператорів, серед них Sky up, Join up, ANDA, Bravo.
Саудівські Арабські авіалінії здійснили аварійну посадку літака в аеропорту короля Абдула Азіза в Джидді. Причиною вимушеної посадки стала несправність шасі.

Related

Суспільство 6825190310484933014

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item