У Великобританії міністр з питань Brexit Девід Девіс пішов у відставку

У Великобританії міністр з питань Brexit Девід Девіс пішов у відставку
Міністр з питань Brexit Девід Девіс
Глава Міністерства з питань Brexit Великобританії Девід Девіс пішов у відставку.
Його відставка відбулася через кілька днів після того, як прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей забезпечила підтримку свого кабінету стосовно її плану Brexit'а, незважаючи на заяви прихильників Brexit'а про те, що він занадто "м'який", передає BBC.
Причини відходу у відставку однієї з ключових фігур британського уряду поки невідомі. Джерело Reuters повідомило, що приводом для цього рішення стали результати переговорів в резиденції Чекерс, де британським Кабміном узгоджувалися умови виходу Великобританії з Європейського союзу.

Нагадаємо, що раніше в ході 12-годинної зустрічі Кабінету міністрів Великобританії англійський уряд підписав план створення вільної торгової зони між Англією і ЄС, яка буде стосуватися промислової і сільськогосподарської продукції.
Серед деяких прихильників більш жорсткого Brexit'а план прем'єр-міністра Терези Мей викликав обурення через те, що, на їхню думку, така стратегія залишає країну в колишній залежності від Євросоюзу.
7 липня британське видання The Times повідомило, що главі Міністерства закордонних справ Великобританії Борису Джонсону разом з іншими представниками Кабміну загрожує звільнення в разі підриву плану прем'єр-міністра Терези Мей по виходу країни з Європейського союзу.

Related

Події у світі 894848885970530217

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item