Активісти з тортами Roshen увірвалися в НАБУ

Активісти з тортами Roshen увірвалися в НАБУ
Хол будівлі НАБУ закидали тортами Roshen

Група активістів, які протестували біля будівлі НАБУ, увірвалися всередину і почали ламати меблі і кидатися тортами.

Група протестувальників увірвалася в будівлю Національного антикорупційного бюро в Києві. Про це у вівторок, 17 липня, повідомила керівник управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дарина Манжура, передає РБК-Україна.

"Група так званих протестувальників, які вранці тут перебували, прорвалася всередину, пройшла через турнікет, тобто, по суті вони порушили периметр незаконно. Усередині вони поламали меблі, накидали сміття, покидали торти Roshen і все це відбувалося за мовчазної згоди поліції, яка була присутня, але вона їм не заважала цього робити, і вже потім, коли вони опинилися всередині і почали тут трощити меблі, за ними прийшли поліцейські і звідси забрали. Зараз їх всередині немає", - повідомила вона.






При цьому, як зазначила Манжура, протестувальники продовжують перебувати зовні будівлі."Поліція спостерігає... У нас двері заблоковані. Стоїть охорона. Поки ми не бачили, що затримали когось", - додала вона.
Перед цим під стінами НАБУ відбулася акція під назвою "Ситник в шоколаді".

Активісти принесли під будівлю сміттєвий контейнер і висловили недовіру директору НАБУ Артему Ситнику, за змову і покриття корумпованих політиків і чиновників.Раніше повідомлялося, що під будівлею Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Києві протестували представники Соцпартії і Центру протидії корупції. Під час акції лідерів Іллю Ківу і Віталія Шабуніна облили зеленкою.

Related

Події в Україні 5670166852159947972

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item