Потягнув ґвалтувати в кукурудзу: педофіл вкрав 8-річну дівчинку

Потягнув ґвалтувати в кукурудзу: педофіл вкрав 8-річну дівчинку

Чоловік намагався згвалтувати 8-річну дівчинку у кукурудзі. Поряд був її брат, який звав на допомогу.
Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, це сталося у селі Дрозди Білоцерківського району Київської області. 28-річна місцева мешканка з двома дітьми пішла до магазину. Там вона познайомилась з 36-річним чоловіком із Білої Церкви. Вони разом випивали, а згодом незнайомець попрямував до помешкання жінки з її дітьми. Матір повернулася до магазину за сигаретами. Коли прийшла додому, то почула голос сина, який кликав на допомогу з присадибної ділянки.
Виявилося, що чоловік заманив дітей у насадження кукурудзи. Сказав, що ніби вони йдуть до водойми купатись. Там неприроднім шляхом він намагався зґвалтувати дівчинку, а хлопчику, який це все бачив, затуляв рот.
Мати зателефонувала до поліції, описала прикмети педофіла та напрямок, куди він втік. За кілька годин опісля насильника затримали у кукурудзяному полі.
Потерпілій дівчинці медики надали кваліфіковану допомогу. Наразі з нею працюють фахівці-психологи.
Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрите кримінальне провадження про насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом. За це загрожує тюремне ув'язнення до 12 років.
Німецьке подружжя регулярно продавало свого 10-річного сина через "даркнет" педофілам. Займалися цим протягом щонайменше 2 років. За це їх засудили до тюремного ув'язнення.
48-річна Беррін отримала 12,5 років, а вітчим дитини 39-річний Крістіан - 12. Пара має виплатити $49,2 тис. хлопчику та 3-річній дівчинці, яка теж стала жертвою насилля.

Related

Гаряча новина 643594942802235439

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item