В Авакова вбачають договорняки у рішенні щодо Кернеса

В Авакова вбачають договорняки у рішенні щодо Кернеса

Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко вбачає корупційну складову у рішенні Київського райсуду Полтави закрити справу проти харківського мера Геннадія Кернеса.
Про це він сказав в ефірі "112 Україна".
"Рішення полтавського суду про закриття справи виглядає так, що судді очікували неявки прокурорів на дебати, щоб закрити справу і зітхнути з полегшенням. Навіщо поспішали? Думки про ймовірну корупційну зацікавленість суддів приходять. Іншим аргументом пояснити поспішність їхнього вердикту я просто не можу. Маємо ситуацію, коли замість торжества справедливості українському суспільству подають сигнал, що досі панують гроші і договорняки", - сказав Варченко.
Він переконаний, що відповідь на всі питання дасть апеляція, "чекати якої недовго".
Київський районний суд Полтави закрив справу проти мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців. Її розглядали 3 роки, відбулося 75 засідань. Фігурантів справи звинувачували в катуванні учасників харківського Євромайдану.
Провадження припинили через постійну неявку до суду прокурорів.
Прокуратура вже відкрила справу проти судді Київського райсуду Полтави Андрія Антонова за статею "Встановлення завідомо неправосудного рішення, що спричинило тяжкі наслідки".

Related

Події в Україні 7027152436639334068

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item