В Одесі затримали на хабарі підполковника поліції

В Одесі затримали на хабарі підполковника поліції
Затримання підполковника поліції в Одесі

Керівник слідчого відділу систематично вимагала гроші від фігурантів кримінальних справ.

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі заступницю начальника одного з районних відділів Головного управління Нацполіції в Одеській області. Про це повідомляє прес-служба відомства в п'ятницю, 10 серпня.

Встановлено, що керівник слідчого відділу - підполковник поліції - систематично вимагала неправомірну вигоду від фігурантів справ за прискорення слідства, завершення досудових розслідувань в їхніх інтересах і направлення матеріалів до суду.

Жінку затримали в центрі Одеси під час отримання хабара в розмірі 3 тисяч доларів."За вказану суму зловмисниця обіцяла потерпілому сприяння в справі про шахрайство завершити слідство і направити матеріали до суду", - йдеться в повідомленні.Під час обшуку в робочому кабінеті підполковника правоохоронці виявили майже 4 тисячі доларів і 15 виробів із золота.

"Вирішується питання про оголошення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу і обрання запобіжного заходу", - додали в СБУ.







Напередодні був затриманий старший слідчий ГПУ на хабарі в 50 тисяч доларів. Він був узятий на місці злочину внутрішнім підрозділом наглядового відомства.

Крім того, в Києві на хабарі в 20 тисяч доларів затримали начальника Депа
ртаменту податків і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби України Павла Дроняка. Він вимагав гроші у трьох підприємців.

Related

Гаряча новина 7708610346493883364

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item