Поліція затримала підозрюваного у нападі на Катерину Гандзюк

Поліція затримала підозрюваного у нападі на Катерину Гандзюк
Катерина Гандзюк потрапила до реанімації після нападу з кислотою
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про затримання зловмисника, який облив кислотою активістку, співробітницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк.
"Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Катерини Гандзюк. Проводяться невідкладні слідчі дії. В'ячеслав Аброськін, як керівник розслідування дасть інформацію в найближчу годину", - повідомив він в Twitter.

Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Катерини Гандзюк. Проводяться невідкладні слідчі дії. В'ячеслав Аброськін, як керівник розслідування дасть інформацію в найближчу годину.

Нагадаємо, що 31 липня у Херсоні невідомий напав на виконувачку обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк, обливши її кислотою. Чиновницю з опіками госпіталізували до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні.

Медики оцінюють її стан як стабільно важкий. Гандзюк отримала хімічний опік більше 30% тіла.
Серед версій в розробці слідства: службова діяльність потерпілої, активна громадянська позиція і побутовий конфлікт. Справу розслідують за статтею Замах на вбивство з особливою жорстокістю.
Катерина Гандзюк - відомий у Херсоні громадський діяч, член виконкому Херсонської міськради, у минулому, шостому, скликанні ради – депутат від партії Батьківщина. Від цієї політичної сили була депутатом Херсонської обласної ради п’ятого скликання (2006–2010 роки). Розірвала відносини з партією після конфлікту з керівництвом обласної організації. Працювала в структурах ООН.

Related

Гаряча новина 9071806237957957147

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item