Тимошенко підкладе свиню Порошенкові - ЗМІ

Тимошенко підкладе свиню Порошенкові
Колишня прем'єр і майбутній кандидат у президенти Юлія Тимошенко готує черговий форум на 24 серпня.
Про це повідомляє "Апостроф" посилаючись на джерела в оточенні Тимошенко.
На День Незалежності готується новий великий форум, присвячений новій Конституції, на якому буде виконувати соло колишня прем'єр.
"Це буде вже інший зал, за форматом схоже, але буде присутня в основному наукова еліта", - розповів один з членів штабу.
"Форум зараз готує окрему підгрупу депутатів, такі заходи зазвичай готує Олена Кондратюк (нардеп і дружина гендиректора ICTV Олександра Богуцького, - Gazeta.ua). Вона зараз займається і цим форумом", - говорить інше джерело в політсилі.
За допомогою цього заходу в штабі Тимошенко розраховують вбити двох зайців: по-перше, перебити інформприводи своїх конкурентів (зокрема, президента Петра Порошенка, який традиційно стане головною медіафігурою на військовому параді, який пройде в цей день в центрі Києва з нагоди свята), по-друге, знову закинути в інформпростір нові меседжі, заготовлені її штабом.
"Ну і позлити, і зіпсувати героїчний образ Порошенка 24-го числа Юля, звичайно ж, теж хоче", - заявив один з політтехнологів Тимошенко.
Раніше український художник Андрій Єрмоленко висміяв банер із зображенням колишнього прем'єра Юлії Тимошенко "Новий курс України".

Related

Політика 2254502654134607325

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item