Один Крим - два Путіна: двійники засвітилися на різних заходах окупованого півострова

Один Крим - два Путіна

В окупованому Криму президент Росії Володимир Путін під час візиту 4 серпня з'явився "у двох різних образах".
Двійників помітив український політтехнолог Олексій Голобуцький і написав про це у Facebook, опублікувавши фото глави РФ.
"У суботу в Криму практично одночасно "засвітилися" два різні Путіни: один - у церкві, інший - у театрі, на оперному фестивалі в Херсонесі", - йдеться в його повідомленні. "Розплодилися гади... Цікаво, як їх будуть ховати? Оптом у братській могилі?", "Нових двійників наробили", "Справжній - мироточить...", - пишуть коментатори під фото.
У свою чергу, в українському МЗС назвали візит Путіна до Криму "грубим порушенням територіальної цілісності України".
"Україна вважає цей візит і будь-які так звані поїздки російських посадовців до тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим і Севастополя (Україна) грубим порушенням державного суверенітету і територіальної цілісності України, цинічним і демонстративним нехтуванням російською стороною загальновизнаними принципами і нормами міжнародного права, зобов'язаннями за двосторонніми і багатосторонніми договорами, учасниками яких є Україна та Росія, у тому числі Статутом ООН, резолюціями Генеральної Асамблеї ООН", – йдеться в повідомленні.
У МЗС України наголошують, що Крим і Севастополь є невід'ємною частиною України.
"Це визнається всією міжнародною спільнотою, яка вже неодноразово давала належну оцінку міжнародно-протиправним діянням Російської Федерації шляхом схвалення відповідних резолюцій ООН, Ради Європи, ОБСЄ, інших міжнародних організацій, а також запровадження санкцій проти РФ як держави-окупанта", – додали у МЗС.
В анексованому Криму побував президент РФ Володимир Путін. Він відвідав відкриття музичного фестивалю "Опера в Херсонесі". Путін був присутній на гала-концерті зірок балету, які виконали партії з вистав "Корсар", "Жизель", "Лебедине озеро", "Дон Кіхот".

Related

Події в Україні 8991683164520680187

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item