ГПУ завершила розслідування у справі Рубана та Савченко

ГПУ завершила розслідування у справі Рубана та Савченко
Досудове розслідування у справі Савченко та Рубана завершено

Адвокат заявив, що всупереч закону, захисту нададуть матеріали для ознайомлення тільки через два тижні.

 
Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо народного депутата України Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимира Рубана. Про це в середу, 1 серпня повідомляє УНН з посиланням на адвоката Рубана Валентина Рибіна.
 
"Нам повідомили в понеділок про те, що досудове розслідування дійсно завершено, і завершено воно в понеділок. Матеріали досудового розслідування нам нададуть з 13 серпня. Поки матеріали нам не надали", - сказав адвокат.
 
Рибін уточнив, що мова йде про кримінальне провадження щодо Рубана та Савченко.
 
Відповідаючи на питання про те, чому матеріали справи повинні надати для ознайомлення тільки з 13 серпня, адвокат сказав: "Насправді, це якась новела, бо після отримання повідомлення про завершення досудового розслідування сторона захисту може в будь-який момент ознайомитися з матеріалами провадження" .
 
Нагадаємо, 8 березня Володимир Рубан був затриманий на КПВВ Майорськ з арсеналом зброї.
 
Раніше генпрокурор Луценко заявляв, що є достатньо підстав підозрювати Савченко в організації терористичного акту в стінах парламенту. У разі доведення провини, Савченко загрожує довічне ув'язнення.

Related

Політика 5898556811292149149

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item