В Івано-Франківську уродженець Сирії стріляв у студента-іноземця

Бійка між іноземцями сталася в одному із закладів міста

Уродженець Сирії та йорданський студент п'ятого курсу одного з місцевих вузів з'ясовували стосунки в центрі Івано-Франківська.

В Івано-Франківську на вулиці Бельведерська між двома іноземцями сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої одна людина постраждала. Про це в середу, 8 серпня, повідомляє прес-служба обласної поліції.

На місці інциденту правоохоронці встановили, що 42-річний громадянин України, уродженець Сирії в присутності 17-річного сина поконфліктував з 26-річним уродженцем Йорданії, студентом п'ятого курсу одного з місцевих вузів.

"У ході словесного конфлікту уродженець Сирії вийняв предмет, схожий на пістолет і вистрілив у бік потерпілого, не поціливши в нього. Продовжуючи протиправні дії, зловмисник ударив опонента рукояткою предмета в голову, травмувавши його", - йдеться в повідомленні.




За даними відомства, на підставі причетності до вказаного правопорушення слідчим Івано-Франківського відділу затриманий 42-річний зловмисник. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні злочину за ознаками хуліганства та обрання судом запобіжного заходу.

Як попередньо встановлено слідством, причиною конфлікту стали майнові відносини.

Related

Гаряча новина 1525572594237049705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item