Чоловік розстріляв із рушниці машини на трасі

Чоловік розстріляв із рушниці машини на трасі

В Запорізькій області на трасі Кирилівка-Мелітополь чоловік стріляв по проїжджаючим автомобілям з викраденої рушниці. Постраждали 41-річна жінка і 11-річна дитина.
"О 5:00 в Кирилівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Кирилівка-Мелітополь в районі села Шелюги Якимівського району, невідомий стріляє з мисливської рушниці по проїжджаючих авто. В результаті його дій жінка 1977 року народження і дівчинка 2007 року народження, отримали незначні тілесні ушкодження", - повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.
Життю постраждалих вже нічого не загрожує.
Зловмисника затримали правоохоронці. Ним виявився 27-річний житель села Охримовка. Чоловік викрав гладкоствольну мисливську рушницю з гаража односельця.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про хуліганство і крадіжку. Рушницю відправили на експертизу. Триває розслідування.
Під час стрілянини на вул. Симона Петлюри у Києві постраждали троє осіб. Загалом у конфлікті взяли участь 9 чоловіків.
"В одного з постраждалих - дотикове поранення стегна і забої. У двох інших - сліди побоїв. Після надання медичної допомоги вони залишили медзаклад", - розповіла речниця Київської поліції Оксана Блищик.

Related

Гаряча новина 6294913839172733251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item