Харківський бізнесмен постачав у ЛНР запчастини для патронного заводу - СБУ

Харківський бізнесмен постачав у ЛНР запчастини для патронного заводу - СБУ
Устаткування для заводу в Луганську

Приватний підприємець виготовляв вузли для ремонту верстатної лінії на патронному заводі в Луганську. 

Співробітники Служби безпеки України викрили в Харківській області приватного підприємця, який співпрацював із самопроголошеною ЛНР. Про це повідомляє прес-служба СБУ в четвер, 9 серпня.
Зазначається, що підприємство постачало комплектуючі для виробничих потужностей патронного заводу, розташованого на непідконтрольній території Луганської області.
"На основі креслень, отриманих з контрольованого терористами заводу, приватний підприємець виготовляв вузли для ремонту верстатної лінії. Готову продукцію зловмисник планував нелегально переправити через лінію розмежування", - йдеться в повідомленні.
Бізнесмен затриманий. Відкрито кримінальну справу за статтею про створення терористичної групи або терористичної організації (ч.1 ст.258-3 КК України). Вирішується питання про обрання підприємцю запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Раніше в Києві затримали бізнесмена, який заробляв на поранених сепаратистах. Він організував поставку медикаментів з України в ДНР через територію Росії.
Також у Києві співробітники СБУ затримали агента спецслужб Росії. Він намагався отримати секретну документацію у військовій сфері і завербувати представника Міністерства оборони.

Related

Гаряча новина 4888657973419849032

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item