Чому жінкам подобаються "погані хлопці"

Часто жінкам не цікавий турботливий і терплячий чоловік. Натомість вони обирають брехуна, ледаря і хама. Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці"
Психолог Ярослав Самойло розповів, чому прекрасні жінки обирають непорядних, грубих і полігамних чоловіків.
Краще синиця в руках
Деякі жінки патологічно бояться залишитися самотніми. Мовляв, скоро почнуть називати старою дівою. Тому не обирають, аби лише встигнути в останній вагон. Іноді жінки мають низьку самооцінку і вважають, що кращого вже не зустрінуть.
Автор: moutfits.club
Чому жінкам подобаються "погані хлопці"
Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці"
Обіцяє дістати зірку
Жінки часто потребують романтики. Коли з'являється той, хто обіцяє зірку з неба, важко не втратити голову. Часто ця наївність дорого коштує.
Батьківські сценарії
Дівчина часто копіює батьківську модель поведінки. Коли мати терпіла витівки чоловіка і прощала його, дочка часто втілює цю картину в своєму дорослому житті. Вона не уявляє інших варіантів. Тому у майбутньому обирає схожого на тата чоловіка. Найчастіше це відбувається несвідомо. Жінка з важким дитинством може бути переконана, що любов і страждання в стосунках - норма.
Привід постраждати
Дівчині, яка жила у ролі жертви, зустрічатиме негативних персонажів. Вона буде у ролі жертви. Він - у ролі тирана. Це може тривати нескінченно, адже дівчині подобається страждати.
Низька самооцінка - причина багатьох проблем у стосунках. Якщо ви самі себе не любите і не цінуєте, як це може зробити хтось інший?
Грай гармонь
"Погані хлопці" зазвичай мають багато тестостерону. Вони самовпевнені, напористі і сексуальні. Жінкам це подобається. Утім вони не розуміють, що норовистий чоловік у ліжку - це одне, а в побуті - зовсім інше.
Я з тебе людини зроблю
Іноді дівчина сприймає проблемного чоловіка, як виклик своїм здібностям. Мовляв, перевиховаю, зміню. Жінка будує стратегії, як приручити чоловіка і зробити з нього прекрасного принца. Відтак хлопці, над якими не потрібно працювати, не цікаві.
Дух авантюризму
З "поганими чоловіками" не буває нудно. Гострі відчуття, емоції та імпульси стають для жінки наркотиком. Вона вже не може відмовитися від азарту і непередбачуваності. Але у житті потрібний надійний чоловік.
Як зрозуміти, що поруч "поганий хлопець"
Жінки знають, який поруч з ними чоловік. На жаль, вони свій внутрішній голос часто ігнорують, не звертають увагу на тривожні дзвіночки.
"Навчіться розпізнавати деякі з таких сигналів. Він може днями не відповідати на дзвінки, а потім з'явитися, як ні в чому не бувало. Чоловік не поспішає розповідати про себе, свою родину, тримає вас на відстані або фліртує з іншими жінками. Він зневажливо відгукується про своїх колишніх, дратується через дрібниці. Подібні прояви повинні вас насторожити. якщо ви нарахували кілька - краще бігти", - каже Самойлов.
Деякі жінки патологічно бояться залишитися самотніми
Фахівець радить не триматися за стосунки, які приречені на провал. Жінка повинна вчитися обирати достойних чоловіків.
"Перш за все потрібно покопатися у своєму дитячому досвіді: ч все було гладко у мами з татом, чи не повторюєте ви мамину долю? Далі займіться своєю самооцінкою. Низька самооцінка - причина багатьох проблем у стосунках. Якщо ви самі себе не любите і не цінуєте, як це може зробити хтось інший?", - додає експерт у стосунках.
Фахівець радить написати на аркуші якості, які має мати ваш ідеальний чоловік. Коли вас потягне на "поганих хлопців" - подивіться у список.
"Після того, як ви зафіксували свої бажання в письмовому вигляді, ваш погляд на світ зміниться. Ви почнете цікавитися гідними чоловіками, ви нарешті станете їх помічати. Важливо вміти відрізнити мужність від асоціальності, а самоповагу від зарозумілості.
Щоб знайти кохання і зберегти його, важливо розібратися у собі. людина приходить з тими ж думками, відчуттями і страхами. Саме тому обирає партнера зі строго певним набором якостей.

Related

Цікаво 5377701512142928129

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item