У Хмельницькій області вантажівка з зерном впала з моста

У Хмельницькій області вантажівка з зерном впала з моста
Поліція з'ясовує, чи не був автомобіль перевантажений

Водій намагався вирівняти завантажений автомобіль, але йому це не вдалося. Вантажівка з причепом пробила захисну огорожу на мосту і з'їхала в річку.

 
Вантажівка з зерном з'їхала з моста в річку в Хмельницькій області. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 6 серпня.
 
"Дорожньо-транспортна пригода сталася в неділю, 5 серпня, близько першої години дня. За попередніми даними, в автомобіля МАЗ 551608-236 на під'їзді до мосту через річку Случ вистрілило переднє праве колесо", - йдеться в повідомленні.
 
Водій намагався вирівняти завантажений зерном автомобіль, але йому це не вдалося. Вантажівка з причепом пробила захисну огорожу на мосту і з'їхала з моста в річку.

"В результаті ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений у травматологічне відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні, стан здоров'я задовільний", - відзначили в поліції.
 
За цим фактом порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 1 ст. 286 КК України). Поліція з'ясовує, що могло призвести до пошкодження колеса і чи не був автомобіль перевантажений.
 
Нагадаємо, 2 серпня на трасі в Миколаївській області стався конфлікт між місцевим фермером, який у двох вантажівках перевозив зерно, та працівниками Укртрансбезпеки. В ході конфлікту фермер опустив борти і висипав десятки тонн зерна на дорогу.

Related

Події в Україні 3298010697356402468

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item