Крим покинула остання західна мережа готелів

Крим покинула остання західна мережа готелів
Бренд Best Western зник з оформлення та систем бронювання
Американська Best Western Hotels & Resorts, остання західна мережа готелів, що працювала в Криму, покинула півострів через санкції, пише Reuters з посиланням на двох співробітників готелю.
Побудований в середині минулого століття в стилі сталінського неокласицизму готель, який в 2000-х отримав назву Best Western Севастополь, був одним з небагатьох західних символів, що залишилися після відходу більшості іноземних компаній з Криму через анексії. Інші відомі бренди, серед яких McDonald's і Radisson, вже покинули півострів.
Готель як і раніше працює, але бренд Best Western зник з оформлення та систем бронювання. Тепер готель називає себе Готель Севастополь і спа.
Після зміни вивіски готель не змінив рівня сервісу, як і раніше пропонуючи сніданки на терасі з видом на бухту і кімнати по $100 за ніч. У різні роки цей готель відвідували відомі політики і діячі культури, зокрема поет Йосип Бродський.
Те, що Best Western пішла з півострова, свідчить, що навіть через чотири роки після того, як західні санкції були вперше введені, вони як і раніше видавлюють іноземних інвесторів з Криму, зазначає агентство.
Санкції забороняють американським компаніям вести бізнес в Криму, нові інвестиції в Крим, не дають вести бізнес з великим списком людей і компаній, а також проводити трансакції через кримські банки.
Best Western не володіє і не управляє готелями, але надає змогу власникам або операторам готелів за плату використовувати бренд, маркетингову та іншу підтримку.
Співробітник готелю сказав агентству, що договір про франшизу з Best Western припинив дію в жовтні минулого року через санкції.
Анексія Росією Криму в 2014 році, який міжнародна спільнота визнає частиною України, викликала осуд Заходу і введення санкцій з боку США і Євросоюзу.

Related

Події в Україні 8085345308829509326

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item