Опубліковано відео затримання одного з лідерів російської мафії в Іспанії

Опубліковано відео затримання одного з лідерів російської мафії в Іспанії
Затримання відбулося в іспанській Марбельї під час “сходки”
Поліція Іспанії опублікувала у Twitter відео затримання одного з лідерів російської мафії.



Así detuvimos en a tres Vor v Zakone (máximas autoridades criminales en los países que formaban la extinta Unión Soviética) cuando mantenían una reunión para, presuntamente, concretar el asesinato de un importante miembro de un clan rival https://www.lavanguardia.com/vida/20180805/451231985181/detenido-un-lider-de-la-mafia-rusa-cuando-planeaba-asesinar-a-un-lider-rival.html 

Затримання відбулося в іспанській Марбельї під час “сходки”. Усього правоохоронці затримали трьох чоловіків. Серед них - росіянин, якого називають "третьою людиною" в ієрархії російського злочинного світу в Іспанії. Ще двоє учасників "сходки" були, за даними поліції, вихідцями з Грузії.
Імена затриманих правоохоронці не назвали. Усім їм висунуто обвинувачення в підготовці вбивства, підробці документів і участі в злочинній організації.
Наприкінці 2015 року влада Іспанії висунула обвинувачення проти 26 росіян, яких вважають причетними до діяльності тамбовського ОЗУ та відмивання грошей на території королівства. За версією іспанської прокуратури, члени тамбовського ОЗУ і пов'язані з ними особи створили в Іспанії мережу фіктивних підприємств, на які оформлялася нерухомість, куплена на злочинні гроші з Росії.
У 2018 році іспанська поліція провела операцію Kus, під час якої було затримано більш ніж сто причетних до російської мафії. Більшість з них виявилися уродженцями Грузії та Вірменії, що діяли в різних районах Іспанії та Франції. В операції брали участь зокрема й співробітники Інтерполу.

Related

Події у світі 2697684416465415228

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item