У Рівному мажор скоїв чергове п’яне ДТП і став погрожувати журналістці (відео)

У Рівному 26-річний хлопець проїхав на червоне світло і протаранив інше авто, постраждали двоє людей. Винуватцем ДТП виявився  Андрій...

У Рівному мажор скоїв чергове п’яне ДТП і став погрожувати журналістці

У Рівному 26-річний хлопець проїхав на червоне світло і протаранив інше авто, постраждали двоє людей.
Винуватцем ДТП виявився Андрій Бузинарський – син колишнього голови рівненського осередку громадської організації "Український вибір" і нинішнього очільника обласної організації партії "За життя". Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.
На момент аварії Андрій Бузинарський мав би бути під домашнім арештом. Такий запобіжний захід йому обрали у справі про збут наркотиків.
"Він має перебувати під домашнім арештом з 22 по 7 години. Відтак, враховуючи ці обставини, поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання судом щодо зміни запобіжного заходу на більш суворий", - зауважили у відділі комунікації нацполіції.
В результаті ДТП 57-річна жінка отримала забій грудної клітки, а 60-річний чоловік - забій хребта та травму живота. При цьому винуватець аварії залишився неушкодженим, до того ж він був п'яний. Драгер показав понад два проміле алкоголю у його крові.
Крім того, Андрій Бузинарський погрожував журналістці, коли та спитала про відчуття безкарності.
"Я думаю, що тобі башку просто сьогодні поламають і ти будеш, як мінімум, трупом", – сказав він.
Правоохоронці відкрили проти Бузинарського провадження за фактом погрози журналісту та порушення правил дорожнього руху.
Вночі у Києві Lexus збив пішохода. Водій не зупинився і зник з місця події. Аварія сталась на перехресті вул. Княжий Затон і Дніпровська Набережна.

Related

Гаряча новина 1117002094446270521

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item