На Закарпатті пройдуть масштабні антитерористичні навчання

На Закарпатті пройдуть масштабні антитерористичні навчання
Антитерористичні навчання пройдуть протягом 15 - 17 серпня

Тренування пройдуть на території трьох районів області в максимально наближених до реальних умов з використанням спецтехніки та озброєння.

Протягом 15 - 17 серпня в Закарпатській області пройдуть масштабні тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Їх проведе координаційна група Антитерористичного центру при обласному управлінні Служби безпеки України, повідомляє прес-центр облуправління СБУ.

Відзначено, що тренування пройдуть на території Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського районів у максимально наближених до реальних умов з використанням спеціальної техніки та озброєння.

Як передбачається, в навчаннях також візьмуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ЗСУ, Держприкордонслужби, ДСНС, Держспецзв'язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

При цьому наголошується, що в ході заходів на окремих територіях можливе тимчасове введення особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей і руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів та ін.

Нагадаємо, раніше в ЗСУ показали відео з протитанкових стрільб.

Перед цим повідомлялося, що сили ООС провели навчання з бойовими вертольотами.

Related

Події в Україні 8546886301179341707

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item