Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам

Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам
Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам

Багатих чоловіків приваблюють жінки з меншим розміром грудей, а бідних - з великим.
 Про це повідомили психологи після дослідження з 266 чоловіками з різним ступенем доходу.
Про це пише Мedikforum.
Чоловікам показували анімовані жіночі фігури з різним розміром грудей. Всі учасники експерименту повинні були оцінювати жінок за ступенем фізичної привабливості.
З'ясувалося, багаті чоловіки віддають перевагу жінкам з невеликим розміром грудей, а чоловіки з гіршим фінансовим становищем вибирали пишногрудих жінок.
Потім експеримент повторили, але одна група добровольців була голодна, а друга - добре нагодована. Виявилося, що голодні чоловіки хочуть жінок з великими грудьми, а ситі - з меншими.
Під час менструації в жінок збільшується мозок через потрапляння в кров гормону естрогену. Одразу після місячних покращується просторова уява. Гормональні зміни в ході менструального циклу покращують різні види розумової активності. На третьому тижні циклу жінки досягають піку в спілкуванні з іншими.
Причиною таких змін, звісно, є не матка, а яєчники. Вони впродовж місяця виробляють у різних кількостях естроген і прогестерон, які відповідають за потовщення внутрішньої оболонки матки та вихід яйцеклітини. Але вони також впливають на настрій і поведінку жінки.

Related

Здоров'я 5702544369063670473

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item