Лукашенко розкритикував росіян, бо "поводяться по-варварськи"

Лукашенко розкритикував росіян, бо "поводяться по-варварськи"

Білоруський президент Олександр Лукашенко висловив незадоволення стосунками з Росією. Стверджує, що РФ не виконує зобов'язання, передбачені домовленостями Євразійського економічного союзу.
Крім того, створює умови недобросовіної конкуренції, пише видання "Вelta".
"Зараз важкий період - росіяни поводяться по-варварськи відносно нас, публічно про це говорю. Вони від нас вимагають чогось, ніби ми васали у них. А в рамках ЄАЕС, куди вони нас запросили, виконувати свої зобов'язання не хочуть. Ось вони і створюють неконкурентну ситуацію", - заявив Лукашенко під час відвідування одного з білоруських підприємств.
Також наголосив. що Росія часто звинувачує Сполучені Штати і країни Заходу в "неконкурентних перевагах". Тим часом сама створює такі ж економічно несприятливі умови для Білорусі.
Президент Білорусі Олександр Лукашенко з'явився на людях після розмов про можливий інсульт та жартома прокоментував ці чутки. Під час перевірки збору врожаю пшениці звернувся до одного з аграріїв: "Наступного року мені доповіси. Ти ж доживеш до наступного року? Ти особливо не зарікайся, а то мене поховали минулої доби, то і тебе можуть поховати".

Related

Події у світі 6642547287253699753

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item