Основним мотивом вбивства ветерана АТО Олешка був бізнес - поліція

Основним мотивом вбивства ветерана АТО Олешка був бізнес
Слідчий озвучив основну версію вбивства Віталія Олешко
Слідство вважає, що основним мотивом вбивства учасника АТО, бердянського активіста Віталія Олешка були бізнес-інтереси.
Про це під час обрання запобіжного заходу для одного з підозрюваних у справі заявив слідчий поліції Олексій Мартем’янов, передає PRO.berdyansk.biz.
"Зараз підозри вказують на те, що мотив це - підприємницька діяльність, але на даний момент слідчі дії тривають, допитуються всі очевидці і мотив може бути додатково встановлений, але на даний момент є так", - заявив представник поліції. 
Нагадаємо, що 31 липня в Бердянську Запорізької області пострілом у спину вбили добровольця батальйону Донбас, місцевого підприємця та активіста Віталія Олешка з позивним Сармат. Його застрелили посеред білого дня на подвір’ї власного готелю, де він проживав.

Цього ж дня у Запорізькій області зупинили автомобіль підозрюваних у вбивстві.
3 серпня суд заарештував всіх чотирьох підозрюваних у вбивстві Віталія Олешка: Артема Матюшина (впізнаний як безпосередній убивця), Миколу Ломаку (був за кермом Таврії, на якій Матюшин зник з місця злочину), Олександра Обухова (був за кермом автомобіля Mazda, на якому пересувалися підозрювані і на якому стежили за Олешком) і Максима Владимиренкова (знаходився в автомобілі Mazda, куди пересіли підозрювані після вбивства Олешка).

Related

Суспільство 6419416524165456320

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item