Росія намагається втрутитися в американські вибори - нацрозвідка

Росія намагається втрутитися в американські вибори - нацрозвідка
Ден Коутс: Росія втручається в американські вибори
Росія намагається вплинути на вибори до Конгресу США в листопаді, а також на президентські вибори в 2020 році, заявив директор національної розвідки США Ден Коутс.
"Спецслужби як і раніше стурбовані загрозами, навислими над майбутніми виборами в США, як проміжними, так і президентськими виборами в 2020 році", - сказав Коутс на брифінгу в Білому домі з іншими керівниками спецслужб, передає Reuters.
За словами директора нацрозвідки, американські спецслужби продовжують фіксувати повсюдну кампанію Росії з поширення інформації з метою послабити і розколоти США.
"Ми також знаємо, що росіяни намагалися зламати і вкрасти інформацію у кандидатів і державних чиновників", - додав Коутс.
Він додав, що Росія - не єдина країна, яка намагається втрутитися в американські вибори.

Американські спецслужби дійшли висновку, що Росія втрутилася в президентські вибори в 2016 році, намагаючись допомогти президенту Дональду Трампу перемогти, почасти, оприлюднивши листування кандидата в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон, що підірвало її імідж, і поширюючи пропаганду в соціальних мережах. Москва заперечує втручання у вибори.
У ЦРУ вважають, що наступне велике втручання РФ заплановано на листопад 2018 року, коли в США відбудуться вибори до Конгресу.

Related

Події у світі 136998375038537705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item