Українець став наркобароном у Польщі

Українець став наркобароном у Польщі
Актор Роман Заданюк

Актор Роман Заданюк із Вінниці зіграв у серіалі "Малановський і партнери" роль наркобарона, який орудував у польському місті.
Чоловік кілька років тому переїхав жити та працювати до Польщі.






"Місцеві детективи його пов'язали на гарячому та ще й розкрили вбивство, яке було ним організовано", - розкрив сюжет Вiнниця.info Роман.
Заданюк також розповів, що він зіграв повноцінний епізод в 654 серії.
"Потрапив туди звичайною "кастинговою дорогою". Прийшов на кастинг, отримав "в зуби" текст та сцени. Через 10 хвилин почалися проби. Якого характеру роль, дізнався ще під час телефонної розмови з менеджером із Starsimpresariat. Щиро кажучи, не дуже був радий тій ролі. Бо знову запропонували грати паскудну людину", - продовжує він.
В польському кіно українець завжди асоціюється з бандитом, злодієм, негативним персонажем.
"І жінки - як не наркоманки то проститутки. Так само з польськомовними акторами в Голівуді. Там вони як не терористи, то грабіжники. Проте, в кінцевому результаті я погодився. І через кілька днів отримав дзвінок з інфою, що мене підтвердили на роль. Чи боюсь, що амплуа наркобарона приклеїться? Ні, не боюсь. Бо в Польщі і так україномовні автоматично отримають негативні ролі в кіно. Особливо при нинішній політиці", - зітхає.
В серіалі Роман грає українську мафію на території Польщі, але спілкується російською.
"Чому? Мабуть стереотип сприйняття нас як російськомовних ще з часів соціалістичної системи. Хоча може теж грає роль і те, що без погляду на політичний стан між Росією та Україною. Багато українців у Польщі ще розмовляє російською", - констатує Роман Заданюк.
Дмитро із Хмельниччини п'ять років служив у Французькому іноземному легіоні.
За словами українця, перший контракт укладають на 5 років. Платять - €1,5 тис. в місяць. Окрім зарплати, також доплачують за кожен наряд — близько € 40. Під час поїздок на навчання чи наполігон — дають € 35 за добу. Під час поїздок на місії мінімальна зарплата - €3,2 тис.
Жив хлопець в казармі на території військової бази, яка більше нагадує гуртожиток — не більше 4 людей в кімнаті. Також усіх забезпечували безкоштовним лікуванням.

Related

Цікаво 9143531058044756022

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item