Педофілів повісили на підйомному крані - страшні фото публічної страти

Педофілів повісили на підйомному крані

Трьох педофілів публічно стратили на очах у натовпу в місті Сана, Ємен. Чоловіки зґвалтували і вбили 10-річного хлопчика Мосада Салеха аль-Мотхану.
Злочинців одягли у сині комбінезони та змусили лягти обличчями на підлогу. Єменські офіцери випустили в область серця кожного по 5 куль. Закривавлені трупи підвісили на стрілі підйомного крана та підняли високо вгору, пише The Sun.






Смертну кару хочуть ввести в Ізраїлі для терористів, які вбивають невинних людей. Ізраїльські політики вже погодили відповідний законопроект.
Світовими лідерами за кількістю страчених є Китай, Америка, Афганістан, Ірак, Іран. За даними Amnesty, 2016-го 1032 людини були страчені в 23 країнах.
На початку цього року президент США Дональд Трамп виступав за смертну кару для наркоторговців, терористів і збоченців. Також президент США вважає, що стратою слід карати вбивство поліцейського.
"Ми вважаємо, що злочинці, які вбивають поліцейських, повинні засуджуватись до смертної кари. Ми будемо захищати тих, хто захищає нас", – сказав Трамп.
Римсько-Католицька церква офіційно змінила своє вчення й оголосила смертну кару неприпустимою. Ватикан прийняв таке рішення 26 липня 2018-го. Зміни в універсальному катехізисі відображають повну опозицію Папи Римського Франциска до смертної кари. Згідно нового запису в катехизмі, "страта неприпустима, оскільки є посяганням на недоторканність і гідність особистості".

Related

Події у світі 297115492212993918

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item