Полторак планує скерувати на Закарпаття військових

Полторак планує скерувати на Закарпаття військових
На Закарпатті можуть розташувати батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади

Міністр оборони і губернатор області обговорили можливість розташування військових підрозділів у Береговому, Мукачевому та Ужгороді.

Міністерство оборони розглядає можливість розташування батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади в Береговому Закарпатської області. Про це йшла мова на зустрічі міністра оборони Степана Полторака і губернатора області Геннадія Москаля, повідомляє сайт Закарпатської ОДА.

"Під час спілкування було розглянуто можливість розташування батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади в м. Берегове", - йдеться в повідомленні.

Також на нараді розглянули питання розвитку інфраструктури військових підрозділів у Мукачевому та Ужгороді.

Крім того, відбулася і нарада, під час якої обговорили хід будівництва об'єктів інфраструктури для підрозділів Збройних сил та житла для військовослужбовців.
Відзначимо, про плани відновити військову частину з батальйоном чисельністю близько 800 осіб у Береговому повідомлялося ще в березні. Це викликало стурбованість Будапешта.

Раніше стало відомо, що в Угорщині створили посаду міністра, який відповідатиме за розвиток Закарпатської області України. У зв'язку з цим МЗС вимагав від Будапешта роз'яснень.

Також Київ обурила промова прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про європейські перспективи України.

Related

Політика 3811245652406174734

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item