Путін вважає нелегітимними нові санкції США проти Росії

Путін вважає нелегітимними нові санкції США проти Росії
Путін назвав нелегітимними нові санкції США
Президент Росії Володимир Путін обговорив нові санкції США з постійними членами Ради Безпеки.
Про це повідомляє прес-служба Кремля.
Відзначається, що на засіданні "зачіпалася тема можливих нових недружніх кроків з боку Вашингтона у вигляді торгових обмежень".
"Підкреслена повна нелегітимність подібних дій з точки зору міжнародного права", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, США прийняли рішення ввести проти Росії нові санкції через атаку із застосуванням нервово-паралітичної речовини Новачок проти колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в Великій Британії.
У заяві Вашингтон прямо звинуватив Москву в застосуванні забороненої хімічної зброї проти громадянина Британії Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.
Нові санкції набудуть чинності 22 серпня, а в разі якщо Росія протягом трьох місяців не надасть гарантій того, що не буде надалі використовувати хімічну зброю і не погодиться на допуск інспекторів ООН, буде введений другий раунд обмежувальних заходів. Він передбачає зниження рівня дипломатичних відносин, скорочення до мінімуму взаємної торгівлі і заборона польоту в США для російських авіаліній.
Росія назвала нові американські санкції "драконівськими", а причини їх введення "надуманими", і заявила, що не виконуватиме поставлені США умови для зняття нових санкцій. Москва займеться опрацюванням заходів у відповідь проти США.
Крім того, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що можливе подальше посилення американських санкцій проти Росії можна буде розцінити як оголошення економічної війни.

Related

Події у світі 1800836841678417092

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item